fbpx

Despre noi

Ți-ai dori ca basmul tău să devină realitate? Ți-ai dori ca oaspeții casei tale să fie uimiți chiar din pragul ușii, iar serile petrecute împreună cu cei dragi să fie pline de căldură și confort? Crearea unei astfel de atmosfere în locuință este o adevărată artă, dar o poate face oricine. Noi îți oferim accesoriile necesare pentru a-ți putea transforma basmul în realitate.

Magazinul Origami House a fost înființat oficial în anul 2020, însă nu suntem deloc străini în acest domeniu vast al decorațiunilor pentru casă.

Suntem o companie de familie și din anul 1995 lucrăm în domeniul exportului și importului de mobilier și accesorii pentru casă. Împreună cu colegii de la MobilaVogue și în colaborare cu arhitecți și designeri, am realizat multiple proiecte complet personalizate de decorare a locuinței. Dar la sfârșitul fiecărui proiect ajungeam mereu la aceeași concluzie… lipsesc textilele pentru casă. 

Din acest motiv și pentru că iubim eleganța și frumosul, am decis să înființăm magazinul online de textile pentru casă Origami House. Aici vei găsi o gamă largă de textile de cea mai înaltă calitate, în modele și culori inedite, reprezentând un exemplu de lux, eleganță și rafinament.

Aveți nevoie de ajutor? Contactați-ne